Mod de utilizare: Ușor de aplicat pe tencuială,beton,suprafețe ipsos, pereți zugraviti precum si colorate cu vopsea de ulei si vopsea plastică.Nu poate fi folosit pe fațadele clădirilor si suprafețe metalice.

Pregătirea suprafețelor: Suprafața trebuie să fie curată,uscată si monocromatic alba, fară pete .Scoateți tapetele vechi,cuiele din pereți ,curătiti varul,etc.Dacă este necesar,tratați zonele afectate de ciuperci cu o soluție antiseptica, eliminați praful si uscați peretele.Nivelati suprafața cu  2 starturi de amorsa SILK PLASTER aplicând-ul cu mișcările longitudinale si transversale,uscare fiecare strat( 3-4 ore).

Pregătirea materialului

 1. Într-un recipient de plastic turnați apă (la temperatura camerei) în următoarele cantități:
  -4,5 litri de apă pentru colecțiile “East”, “Nord” și “Provence”
  -6 litri de apă pentru colecțiile “Optima”, “Standard”, “Prestige”, “Victoria”, “Air Line”, “West”, “South” și “Ecodecor”
  -7 litri de apă pentru colecțiile “Relief” și “Premium”
  RECOMANDARE: Amestecați odată tot materialul de care aveți nevoie pentru realizarea unui perete!
 2. Dacă doriți să folosiți glitteri (paiete) adăugați-i în recipient și amestecați-i cu apă. După accea ,se toarnă tot continutul pachetului in apă si se amestecă cu mâna , strecurând masa intre degete(pentru a evita formarea de noduli de clei) aproximativ 8 -10 min pina la omogenizare.
 3. Materialul astfel amestecat se depozitează in ambalajul original si se lasă 12 ore înainte de     aplicare folosind ambalajul SILK PLASTER. Apoi inainte de aplicarea decorativei amestecați concomitent mai multe pachete intr-un vas de plastic si amestecați  bine cu MANA. ASA cum pot fii  fluctuații la culoare de la lot la lot este recomandat sa adăugați in vasul de plastic după consum amestecul pregătit, confundând materialul nou cu masa ramasa.Pentru fiecare suprafața in întregime din colt in colt dintre un lot. Pentru ușurința de aplicarea a  materialului puteți adăuga maxim 500 ml de apa la temperatura camerei si amestecați.
 4. Luați cantități mici și aplicați amestecul umed într-un strat subțire (1-2 mm) cu ajutorul unei   gletiere de plastic. (ATASARE VIDEO)
  Pentru aplicare  perfecta SILK PLASTER PESTE 1-2 ore ,neteziți suprafața cu gletiera umezită ,folosind iluminarea laterala.

Informații suplimentare:Temperatura camerei nu trebuie sa fie sub  +15 ° C, umiditate normală. Pentru a accelera uscarea,se recomanda sa aerisiți camera.Pentru a evita rugozitatea suprafeței si exteriorizarea grundului, respectați cantitatea de materiale,indicat pe ambalaj.
Timp de uscare: 24-48 ore ,in funcție de temperatura si umiditate.

Utilizarea unui pachet pentru suprafața cu aplicarea stratului de grosime 1.5 mm:

 1. RELIEF,ECODECOR,PREMIUM-.3m²
 2. PRESTIGE,PROVENCE,VICTORIA,AIR LINE,WEST,SOUTH,NORD, EAST-3.5 m²
 3. STANDARD,MASTER-4 m²
 4. OPTIMA -4.5 m²