Mixart

Mixart

Tencuiala decorativa MIXART pentru utilizare pe fațadă si interior.
Acest material de finisare gata de utilizat, versatil, oferă texturi și culori originale și conferă performanțe excelente:
rezistență la abraziune îmbunătățită;
durabilitate;
Rezistență la apă;
permeabilitatea la aer;
mentenabilitate;
Prietenos cu mediul.
Domeniul de aplicare: Tencuiala decorativă MIXART este utilizată pentru aplicarea straturilor de finisare pe suprafețe structurale atât în ​​interior, cât și în exterior: pe pereți din spații rezidențiale și nerezidențiale, băi și toalete; pe fațade ale clădirilor. Materialul se aplică pe următoarele suprafețe tratate conform liniilor directoare: beton, gips, gips-carton, piatră, ciment, cărămidă, PAL, placă fibrolemnoasă.
 
Pregătirea suprafeței: 1. Îndepărtați murdăria, ceara, uleiul, grăsimile și alte materii străine de pe suprafața care urmează să fie acoperită. Nivelați stratul de suport cu tencuială, umpleți fisurile și neregulile mici folosind chit. Substratul pregătit trebuie să fie uscat, neted, curat, fără praf și alb simplu. 2. Aplicați o amorsă cu penetrare profundă pe suprafața pregătită. Lăsați-o să se usuce conform instrucțiunilor. 3. Apoi aplicați un strat de amorsă adezivă specială MIXART. Lăsați-l să se usuce conform instrucțiunilor. Așteptați 24 de ore înainte de a aplica tencuiala decorativă.  
! Vă recomandăm să nuanțați amorsa într-o nuanță mai deschisă decât culoarea tencuială selectată pentru a reduce consumul și a ajunge la acoperire completă fără pete vizibile de amorsă. Cantitatea de coloranți nu trebuie să depășească 5% din greutatea amorsei.
Instrucțiuni de procesare: 4. Înainte de aplicare, amestecați bine tencuiala MIXART folosind un burghiu cu accesoriu pentru mixer. Culoarea tencuielilor din diferite loturi / pachete poate varia ușor.. Înainte de aplicare, amestecați bine tencuiala MIXART folosind un burghiu cu accesoriu pentru mixer. Tencuielile din diferite loturi / pachete pot varia ușor în culoare.. 5. Folosiți o mistrie metalică cu margini rotunjite pentru a aplica tencuiala din colț în colț și într-o singură direcție, fără a lipsi niciun punct. Când aplicați, asigurați-vă că instrumentele zugravului sunt curate. Pentru a respecta consumul specificat, păstrați o grosime a stratului de 1 mm pe întreaga suprafață ! Nu aplicați un strat mai gros de 2 mm. 6. Așteptați 30-40 de minute după aplicare și apoi neteziți tencuiala cu o mistrie trapezoidală mică. ! Temperatura aerului și a suprafeței tratate: de la +5°C la +35°C, umiditate relativă 65%. ! Nu aplicați tencuiala în condiții de ploaie sau ceață.Instrucțiuni de procesare: 4. Înainte de aplicare, amestecați bine tencuiala MIXART folosind un burghiu cu accesoriu pentru mixer. Culoarea tencuielilor din diferite loturi / pachete poate varia ușor.. Înainte de aplicare, amestecați bine tencuiala MIXART folosind un burghiu cu accesoriu pentru mixer. Tencuielile din diferite loturi / pachete pot varia ușor în culoare.. 5. Folosiți o mistrie metalică cu margini rotunjite pentru a aplica tencuiala din colț în colț și într-o singură direcție, fără a lipsi niciun punct. Când aplicați, asigurați-vă că instrumentele zugravului sunt curate. Pentru a respecta consumul specificat, păstrați o grosime a stratului de 1 mm pe întreaga suprafață ! Nu aplicați un strat mai gros de 2 mm. 6. Așteptați 30-40 de minute după aplicare și apoi neteziți tencuiala cu o mistrie trapezoidală mică. ! Temperatura aerului și a suprafeței tratate: de la +5°C la +35°C, umiditate relativă 65%. ! Nu aplicați tencuiala în condiții de ploaie sau ceață.
După ce tencuiala aplicată s-a uscat complet (așteptați 24 de ore), șlefuiți materialul cu hârtie de șlefuit 20-40N pentru a obține o suprafață netedă. Frecați cu mișcări ușoare, fără a aplica o presiune și forță puternică, astfel încât să evitați ca substratul să devină vizibil.
Acoperiți tencuiala cu un strat protector MIXART pentru a asigura o protecție suplimentară.
 
Aplicare mecanizată: puteți utiliza echipamente compresoare pentru a aplica tencuiala decorativă MIXART ușor și rapid. Vă rugăm să consultați www.plasters.ruto pentru a afla specificațiile și recomandările pentru utilizarea echipamentelor compresoare.
Timp de uscare: timp până la modelarea dură – până la 20 de minute, uscat la suprafața tactilă – 12 ore, uscare completă – 24 de ore la o temperatură de 20°C și o umiditate relativă de 65%. Timpul de uscare crește la temperaturi mai scăzute și umiditate mai mare. Rezistența la precipitații se realizează după cinci zile de la data aplicării. Rezistența finală este atinsă în 28 de zile.
Consum de material: 1 pachet /5 m²; depinde de netezimea și capacitatea de absorbție a suprafeței tratate. ! Vă rugăm să rețineți că grosimea stratului aplicat afectează în mod direct consumul de material.
Perioada de depozitare: 24 luni la o temperatură de + 5°C până la + 35°C.
Păstrați produsul în recipientul său original, cu capacul bine închis. Poate fi transportat la temperaturi care nu depășesc -30 ° C pentru o perioadă de cel mult 14 zile, cu condiția ca numărul ciclurilor de îngheț / dezgheț să nu depășească 5. Dacă este înghețat, dezghețați la temperatura camerei fără încălzire suplimentară și apoi amestecați bine. Producătorul nu este responsabil pentru nerespectarea regulilor de depozitare și transport a materialului, care au dus la deteriorarea produsului! A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Măsuri de siguranță: Tencuiala decorativă MIXART este rezistentă la foc și explozie. Nu este toxică. Nu conține solvenți organici. Când manipulați materialul, utilizați echipament de protecție personală: mănuși și ochelari de cauciuc. Evitați contactul materialului cu pielea și ochii. În caz de contact cu pielea, spălați imediat cu multă apă și săpun. În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu multă apă și solicitați sfatul medicului. Aerisiți camera atunci când lucrați cu materialul și la finalizarea lucrărilor.
 
Compoziție: Copolimer acrilic, apă, materiale de umplutură, fulgi decorativi, aditivi tehnologici.
 
Producător: PLASTER LLC
+7 (495) 268-07-70 / office@silkplasters.com
www.plasters.ru
Dacă aveți solicitări sau reclamații, vă rugăm să nu ezitați să contactați producătorul la: 
19 bldg. 1 Uralskaya str., 107241 Moscova, Rusia
 
TU 23.64.10-012-84850583-2018
Certificat de înregistrare de stat KG.11.01.09.008.E.002466.06.18 din data 28.06.2018