SILK PLASTER-ESTE PRACTIC SI NATURAL

  • TAPET ECOLOGIC DIN BUMBAC 100% NATURAL .
  • NU NECESITA GLETUIREA PERETILOR .
  • NU ARE MIROS ESTE ANTIALERGIC.
  • NU RETINE PRAFUL CREEAZA CAMP ANTISTATIC.
  • NU DEGAJA GAZE TOXICE IN CAZ DE COMBUSTIE.
  • IZOLARE TERMICA SI FONICA.
  • NU RETINE UMIDITATEA IN PERETE,LASA PERETELE SA RESPIRE.
  • SPATIILE IN CARE SA APLICAT SE MENTIN. SANATOASE ,FIIND REZISTENT LA MUCEGAI

In constructii tehnologia a ajuns la un punct culminant, oferind consumatorilor o gama larga de materiale si finisaje decorative, tapete şi vopsele. Toată lumea incearca sa-si aleaga nu numai ceea ce este placut ochiului prin aspectul sau, dar care ofera si multe alte avantaje. Reactiile primite de la clientii multumiti care au folosit tencuiala decorativa din matase Silk Plaster sunt cea mai bună dovadă a calităţii ei de neegalat.

Tencuiala decorativa din mătase (tapet lichid) este un finisaj pentru perete si tavan, care este compus numai din produse naturale: fibre din matase, bumbac si de celuloza, aditivi minerali decorativi si adezivi pe baza de celuloza. Datorită acestor componente, tencuiala decorativa din matase Silk Plaster este un produs ecologic 100%, aspect extrem de important in zilele noastre. Amestecul uscat Silk Plaster se prezinta sub forma unor fulgi de diferite marimi si culori, care, după aplicarea pe suprafaţa creaza efectul unui strat monolit decorativ. Lipsa imbinarilor elimina necesitatea de a se potrivi imaginea, problema care apare la tapetele obişnuite. Acesta este unul dintre motivele datorita caruia Silk Plaster primeste comentarii atat de elogioase.

Puteti utiliza tencuiala decorativa din matase Silk Plaster nu numai pentru locuinte, ci si pentru birouri – Silk Plaster va arata întotdeauna bine. Avem mai mult de 100 de culori de Silk Plaster, care permit folosirea acestora pentru orice interior. Glitterii cu irizari de aur sau de argint, cu forme rotunde sau de filamente subţiri vor adăuga solemnitatea si aspectul luxos oricarei locuinte.

Luand in considerare toate cele menţionate anterior, nu este surprinzator ca, pe diferite site-uri sau forumuri tencuiala decorativa Silk Plaster primeste comentarii entuziaste. Popularitatea acestui finisaj creste in fiecare zi. In plus preţul Silk Plaster este unul rezonabil.

Premii si calitate

În istoria sa de 19 ani, Silk Plaster a primit numeroase premii prestigioase printre care “E3 Awards 2014” la categoria amestecuri uscate- cel mai mare premiu pentru materiale de construcții ecologice și “GAIA Awards 2010”- premiu acordat de un juriu din care a făcut parte și European Regional Development Fund.

Silk Plaster este un finisaj superior si ecologic

Silk Plaster are în componență numai materiale naturale: fibre din mătase, minerale decorative și adeziv pe bază de celuloză. Datorită acestor componente, tencuiala decorativă Silk Plaster este 100% ecologică. Testele făcute au demonstrat că această tencuială din mătase conține 0 (zero) compuși organici volatili (substanțe toxice), obținând certificatul de emisii M1 din partea institutului RTS Helsinki Finlanda (vezi certificare). De asemenea, respectă pe deplin  schema AgBB a institutului UL-ECO Koln Germania și  a obținut clasificarea A+ din partea Ministerului Ecologiei și Dezvoltării Sustenabile din Franța (vezi certificare).

Silk Plaster îndeplinește toate cerințele de securitate la incendiu și, în caz de combustie, nu degaja gaze toxice (vezi teste la foc).

Tapetul lichid Silk Plaster este prietenos cu mediul, este antialergic și este mult mai sigur decât orice vopsea anti alergică.

Pentru dezvoltarea și producerea colecțiilor Silk Plaster se acordă o atenție specială calității materiilor prime. De aceea, toate componentele: fibre din mătase, minerale decorative, adezivi sunt produse și furnizate în mod exclusiv pentru Silk Plaster.

Fiecare componentă Silk Plaster este supusă unui control calitativ suplimentar la capătul liniei de producție. Pentru a evita apariția oricăror neconformități, compania a dezvoltat un sistem de control calitativ multi-strat. Toate tencuielile decorative Silk Plaster sunt produse în conformitate cu standardele internaționale și sunt certificate de importante organizații internaționale.

Descarcă PDF   CE

Descarcă PDF   Certificat de emisii M1

Descarcă PDF   Test la foc 1

Descarca PDF   Test la foc 2

-> VEZI SI DATELE TEHNICE